Goed weekend AHC’31

Het weekend waarin de dames hun laatste wedstrijden voor de wintertop speelde is een goed weekend geweest voor AHC’31. Drie overwinningen op een rij, en ik mocht daar alle 3 bij zijn.

Zaterdag avond speelde de dames (1) een uitwedstrijd tegen Westsite. Twee weken geleden mochten we ook al tegen hun dames spelen. Toen gaven we een 6-1 voorsprong weg. Zaterdag kwamen we me schoten van afstand en een snelle tegenaanval weer 6-1 voor. Deze keer hielde we de voorsprong vast.

Zondag speelde de heren en dames (2) in sporthal de Pijp. Zonder scorebord liepen de heren al snel uit tegen een tegenstander die we beter hadden ingeschat. Rustig werd deze sportive wedstrijd uitgespeeld, de tegenstander zetten nog even aan in het begin van de tweede helft, maar de achterstand was al te groot. Een ruime overwinning voor de heren.

Ook dames2 won overtuigend zoals wel vaker dit jaar. Helaas vorige week onnodig verloren. Maar met het beste doelsaldo in de poule doen de dames goed mee voor wellicht een kampioenschap. In de 2e helft werd er af en toe wel wat slodig gespeeld en conditie blijft een belangrijk trainingspunt, maar het spel zag er leuk uit met mooie goals.