Chantal: Dames 3 vs KDO!

BREAKING NEWS!
Na een onrustig begin van handbalseizoen 2016-2017 is AHC DS3 er eindelijk in geslaagd een wedstrijd te winnen!

Nadat zeker de helft van DS3 bij DS4 heeft geholpen door te fluiten, tijd waar te nemen, mee te spelen of te supporten was het even spannend of er een compleet team op tijd in de Kwakel zou zijn voor de wedstrijd tegen KDO. Er stond namelijk een heerlijke file op zondag middag op de ring.. Nadat deze eerste hindernis was overwonnen stonden bij aankomst bij KDO ruim 100 supporters te wachten! Helaas bleken deze voor het voetbal te zijn gekomen en moesten wij het doen met onze 6 trouwe supporters, waarvoor hulde.

De sfeer zat er gelijk al goed in. Wat we afgelopen wedstrijden misten was onze positiviteit en structuur in het spel, dit was vandaag weer volle bak terug. Binnen een minuut stonden wij na een prachtige goal van Anamaria al op voorsprong.

Afgelopen training hebben we goed geoefend op het binden van de tegenstander en goed instarten. Dit kwam terug in het spel. Hierdoor speelden we steeds de hoeken vrij, waardoor mooi afgerond kon worden. Ook op het midden ontstonden hierdoor mooie gaten waar onder ander Demi en Melène goed gebruik van maakten. Langs de kant zorgden onze lieve invalcoaches Femke en Elise voor goede tactische onderbouwing en vlotte wissels, ondersteund door invalmanager Sandra.

In onze verdediging hebben we nog wat te trainen. Het schuiven verliep nog niet optimaal waardoor wij ook veel kansen gaven aan de tegenstander. Gelukkig was daar Catriona nog in het goal om de schade te beperken.

Anamaria, Tasha, Marina, Demi, Melène, Catriona, Esther, Liesbeth, Anne-Sophie, Femke, Elise en Sandra, bedankt voor deze leuke en sportieve wedstrijd! Dit gaan we de rest van het seizoen voortzetten.

Met een 28-22 overwinning konden wij snel naar huis racen om het Nederlandse team te supporten. Het vieren van deze overwinning moet dus nog even wachten…